SLIK DELTAR DU:

Fyll ut vår enkle utslippskalkulator, og være med i trekningen av 12 måneders klimakompensasjon for din bedrift!

Beregn deres klimaavtrykk, og fortell oss om et tiltak dere har gjort for å redusere deres klimaavtrykk, så er dere med i trekningen av 12 måneders klimakompensasjon med tilhørende sertifikat og godkjenning som klimakompensert bedrift.

Har dere allerede et klimaregnskap, men ønsker likevel å være med på konkurransen? Send oss deres klimaregnskap på kapo@kapo.no, og fortell om et tiltak dere har gjort for å redusere deres klimaavtrykk, så er dere med i trekningen!

Alle deltakere i konkurransen vil bli kontaktet av Kapo med tilbud på klimakompensasjon, og motta et gratis klimaregnskap basert på informasjonen som er oppgitt. Vinneren trekkes 30.06.22. Premien gjelder kompensasjon av opptil 100 tonn CO2e.

Slik fungerer det:

Alle bedrifter forårsaker utslipp av klimagasser. Noen av disse utslippene kan vi redusere, men ikke alle. Det er derfor viktig å kompensere for utslipp vi ikke klarer å redusere, såkalte residuale utslipp. 

Beregn enkelt din bedrifts utslipp i kalkulatoren over, og få et uforpliktende tilbud på kompensasjon fra KAPO. Alle som beregner sitt utslipp vil også få et gratis klimaregnskap, og er med i trekningen av et års kostnadsfri kompensasjon.

Kompenser for deres utslipp gjennom KAPO. Internasjonale sertifiseringer og KAPOs prosjektkriterier garanterer at tilsvarende mengde klimagasser dere slipper ut blir tatt opp gjennom planting og bevaring av skog.

Kompensasjonen dokumenteres ved sletting av kreditter (kvoter), som sørger for full gjennomsiktighet og sporbarhet. Alle bedrifter som kompenserer blir sertifisert som "klimakompensert virksomhet" gjennom KAPO.

Sertifisering

Ved å kompensere gjennom Kapo blir dere "Klimakompensert virksomhet".
Som bevis for dette får dere et sertifikat, både fysisk og digitalt. Sertifikatet kan brukes til markedsføring, profilering og annet.
sertifisering