SLIK FÅR DU DITT GRATIS KLIMAREGNSKAP:

Fyll ut din kontaktinformasjon i skjemaet til høyre, så kontakter vi deg for å komme i gang!

Vi vil da gå gjennom det vi trenger for å utarbeide deres klimaregnskap.

Dere er da også med i trekningen av 12 måneders klimakompensasjon med tilhørende sertifikat og godkjenning som klimakompensert bedrift.

Har dere allerede et klimaregnskap, men ønsker likevel å være med på konkurransen? Send oss deres klimaregnskap på kapo@kapo.no!

Alle deltakere i konkurransen vil bli kontaktet av Kapo med tilbud på klimakompensasjon, og motta et gratis klimaregnskap. Vinneren trekkes 30.06.22. Premien gjelder kompensasjon av opptil 100 tonn CO2e.

Fyll ut skjemaet for å få et gratis klimaregnskap:

Slik fungerer det:

Alle bedrifter forårsaker utslipp av klimagasser. Noen av disse utslippene kan vi redusere, men ikke alle. Det er derfor viktig å kompensere for utslipp vi ikke klarer å redusere, såkalte residuale utslipp. 

KAPO hjelper deg å beregne din bedrifts utslipp. Resultatene får dere i form av et gratis klimaregnskap, som enkelt og oversiktlig viser bedriftens klimaavtrykk. Samtidig er alle som beregner sitt avtrykk med i trekningen av et års kostnadsfri kompensasjon.

Kompenser for deres utslipp gjennom KAPO. Internasjonale sertifiseringer og KAPOs prosjektkriterier garanterer at tilsvarende mengde klimagasser dere slipper ut blir tatt opp gjennom planting og bevaring av skog.

Kompensasjonen dokumenteres ved sletting av kreditter (kvoter), som sørger for full gjennomsiktighet og sporbarhet. Alle bedrifter som kompenserer blir sertifisert som "klimakompensert virksomhet" gjennom KAPO.

Sertifisering

Ved å kompensere gjennom Kapo blir dere "Klimakompensert virksomhet".
Som bevis for dette får dere et sertifikat, både fysisk og digitalt. Sertifikatet kan brukes til markedsføring, profilering og annet.
sertifisering