KAPO og Odds Ballklubb med historisk klimatiltak!

Odds BK har lenge vært kjent som Norges grønneste fotballklubb, og har over lengre tid gjort flere tiltak for å drive mer klimavennlig. Men det er en del av klimaavtrykket til en fotballklubb som er lett å glemme.

Hver gang Odds BK spiller hjemmekamp reiser tusenvis av mennesker til Skagerak Arena, og dette medfører store klimautslipp. Faktisk står publikum for så mye som 60% av alt klimautslipp forbundet med en fotballklubb.

KAPO og Odds BK har derfor lansert «Dagens Klimasponsor». Kontorbygg AS var historiens første klimasponsor, og klimakompenserte for alle tilskuere som var til stede på Odd – Tromsø forrige søndag.

Sammen med Odds BK har vi analysert reisemønsteret til publikum, samt kjøp i kiosk under kamp, for å så nøyaktig så mulig kunne anslå klimaavtrykket til publikum. Dette kompenseres med klimakreditter i kvalitetsprosjekter sertifisert med de strengeste internasjonale standarder.

Les også mer om dette hos Odds BK!

klimasponsor